κουφώματα pvc pvcoutlet

Ρολά PVC στις καλύτερες τιμές από την PVCOUTLET®

12 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ


Βασικό πλεονέκτημα στα κουφώματα pvc είναι ότι στην εξαιρετικά ελάχιστη πιθανότητα να επανεμφανιστεί κάποιο πρόβλημα, αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση του, χωρίς καμία οικονομική επιπλέον επιβάρυνση από τον ιδιοκτήτη.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗ ΚΑΤ' ΟΙΚΟN


Ανακαινίστε τα κουφώματά σας με ώφελος από το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄ Οίκον ΙΙ» το οποίο προσφέρει με μειωμένο κόστος αναβάθμισης της ενεργειακής αποδοτικότητας και την αντικατάσταση κουφωμάτων (πλαίσιο & υαλοπίνακες).

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ


Μεταφέρουμε και τοποθετούμε τα κουφώματά σας σε όλη την ελληνική επικράτεια. Κατόπιν συνεννόησης και συμφωνίας, υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης ή παραλαβής των κουφωμάτων τις Κυριακές και άλλες ημέρες Επίσημων Αργιών.

PVC Κουφώματα | Παράθυρα

Προσφέρουμε PVC Κουφώματα σε μεγάλη ποικιλία. Στην PVCOUTLET® θα βρείτε μονόφυλλα και δίφυλλα παράθυρα pvc για το σαλόνι, τα υπνοδωμάτια, το μπάνιο και την κουζίνα.

Τα παράθυρα pvc της PVCOUTLET® συνδιάζουν κορυφαία αισθητική με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Όλα τα pvc παράθυρα έχουν διπλά ενεργειακά τζάμια 24χλ. 4 εποχών, ακουστικά χερούλια και αντιδιαρρηκτική προστασία.

Παράθυρο pvc

Παράθυρα PVC ανοιγόμενα

Παντός τύπου συνθετικά κουφώματα pvc για εξοικονόμιση ενέργειας και ηχομόνωση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Παράθυρο μπάνιου pvc

Παράθυρα Μπάνιου PVC

Τα παράθυρα από pvc αποτελούν την καλύτερη λύση για τα κουφώματα του μπάνιου λόγω της ανθεκτικότητάς τους στην υγρασία.

Παράθυρο κουζίνας pvc

Παράθυρα Κουζίνας PVC

Παράθυρα κουζίνας pvc που καθαρίζουν εύκολα παρέχουν υψηλή ηχομόνωση και θερμομόνωση σε πολύ οικονομικές τιμές.

περσίδες vioflex

PVC Κουφώματα | Μπαλκονόπορτες

Στην PVCOUTLET® έχουμε PVC Κουφώματα όπως πόρτες pvc και μπαλκονόπορτες pvc που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη. Ζητήσετε μονόφυλλη ή δίφυλλη μπαλκονόπορτα pvc στις διαστάσεις των κουφωμάτων σας. Σε περίπτωση που δεν βρείτε τις διαστάσεις που χρειάζεστε, μπορούμε να αναλάμβουμε τη δημιουργία μιας ειδικής κατασκευής από pvc.

Οι μπαλκονόπορτες pvc της PVCOUTLET® παρέχουν εξοικονόμιση ενέργειεας και χρημάτων καθώς έχουν υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης σε σχέση με άλλες ποιότητες κουφωμάτων όπως του αλουμινίου. Όλες οι pvc μπαλκονόπορτες έχουν διπλά ενεργειακά τζάμια 24χλ. 4 εποχών, ακουστικά χερούλια και αντιδιαρρηκτική προστασία.

Μονόφυλλη πόρτα pvc

Πόρτες Εισόδου PVC

Θερμομονωτικές πόρτες από pvc σε μοντέρνα ή παραδοσιακά σχέδια. Μεγάλη ποικιλία σε inox στοιχεία και διακοσμητικές ασφάλειες.

Μονόφυλλη μπαλκονόπορτα pvc

Μπαλκονόπορτες PVC

H πιο συμφέρουσα λύση κουφωμάτων της αγοράς καθώς συνδιάζουν οικονομική τιμή με μέγιστη ηχομόνωση και θερμομόνωση.

Μονόφυλλη κουζινόπορτα pvc

Κουζινόπορτα PVC

Η πιο συμφέρουσα λύση της αγοράς καθώς συνδιάζει οικονομική τιμή με μέγιστη ηχομόνωση και θερμομόνωση

πλύσιμο τέντας πεντακάθαροσ

PVC Ρολά, Πατζούρια Σίτες

Επιλέξτε ανάμεσα σε παραδοσιακά συνθετικά παντοζούρα και σε σύνχρονα ρολά ασφαελείας για να δώσετε έναν αέρα ομοριάς και ασφάλειας στο χώρο σας. Στην PVCOUTLET® θα βρείτε παντζούρια και ρολά ασφαλείας στις καλύτρες τιμές της αγοράς και στην καλύτερη ποιότητα.

Ενισχύστε τα κουφώματά σας με τις σίτες που ταιριάζουν στο εκάστοτε κούφωμα και απολαύστε στο μέγιστο το καλοκαίρι, προστατευόμενο από κουνούπια και άλλα έντομα.

Ρολά pvc ηλεκτρικά και χειροκίνητα

Συνθετικά Ρολά PVC

Με ηλεκτρικό μοτέρ ή με ιμάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εύκολη τοποθέτηση, υψηλή αισθητική και εγγύηση καλής λειτουργίας.

Παντζούρια pvc

Παντζούρια PVC

Ανοιγόμενα και συρόμενα συνθετικά παντζούρια pvc που συνδιάζουν χαμηλές τιμές, ασφάλεια και παραδοσιακό στύλ.

Σίτες παραθύρων και μπαλκονόπορτας, πλισέ, ανοιγόμενες, κάθετες

Σίτες

6 είδη σίτας κατάλληλα για όλους τους τύπους κουφωμάτων. Ρωτήστε μας για να σας προτείνουμε τις σίτες που σας ταιριάζει.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι είναι στα συνθετικά κουφώματα pvc;

Το PVC κατασκευάζεται από ένα είδος πλαστικού. Αυτό χαρίζει στα κουφώματα PVC ιδιαίτερα υψηλή θερμομονωτική ικανότητα.

Είναι κατάλληλα κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους:

Τα κουφώματα PVC έχουν το πλεονέκτημα ότι μειώνουν την ένταση των ήχων 70%. Αυτό συμβαίνει λόγω του ότι το πλαστικό δεν επιτρέπει την μετάδοση του ήχου.

Πόσο Κάνουν

Η ηχομόνωση ευθύνεται για μια σειρά παθήσεων που προσβάλουν την ακοή και που μπορούν να έχουν αντίκτυπο στην ψυχική ισορροπία. Η αποτελεσματική ηχομόνωση δεν αποτελεί απλά ζήτημα άνεσης, αλλα διαδραματίζει βασικό ρόλο για την ευεξία των ανθρώπων. Εφόσον τα παράθυρα είναι κυριολεκτικάτα τα “πιο λεπτά σημεία του σπιτιού”, επιρεάζουν σημαντικά την ηχομόνωση των κτιρίων. Τα κουφώματα pvc μπορούν να μειώσουν την ένταηση των εξωτερικών ήχων εως -70%!

Ποιες είναι οι τιμές για τα κουφώματα pvc;

Τα σύγχρονα κουφώματα PVC διαθέτουν εσωτερικά προφίλ αλουμινίου για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τι πλεονεκτήματα έχουν τα κουφώματα pvc;

Σε αντίθεση με κουφώματα αλουμινίου, όπου η συγκέντωση υδρατμών εσωτερικά είναι σύνηθες φαινόμενο, τα σύγχρονα PVC προσφέρουν υψηλή στεγανότητα χωρίς καμία συγκέντρωση υδρατμών στο εσωτερικό τους.

Τι μεινεκτήματα έχουν τα κουφώματα pvc

Τα συστήματα συνθετικών κουφωμάτων Kommerling διαθέτουν διπλά λάστιχα, διπλα ευρωπαϊκά κρύσταλλα, Γερμανικούς μηχανισμούς που κλείνουν σε πολλαπλά σημεία, με άψογη λειτουργικότητα.

Τι χρώματα μπορώ να επιλέξω;

Ένα παλιό συνήθως μη στεγανό παράθυρο με απλή υάλωση μονώνει μόνο περίπου 20dB – με την σημερινή ηχορύπανση εντελώς ανεπαρκές.

Τι διαφορά έχουν τα κουφώματα pvc από του αλουμινίου;

Τα συνθετικά κουφώματα pvc όχι μόνο συμβάλλουν στις περικοπές των ενεργειακών δαπανών σας, αφού η σημαντική προστασία από την θερμότητα και το ψύχος σημαίνει ταυτόχρονα και μείωση της κατανάλωσης ενέργειας θέρμανσης και ψύξης, αλλά μειώνουν και την ρύπανση του περιβάλλοντος. Ακόμα και οι πιο δυσμενείς κλιματολογικές συνθήκες όπως οι ακραίες θερμοκρασίες ή ο θαλασσινός αέρας δεν μπορούν να επηρεάσουν την λειτουργία των συνθετικών κουφωμάτων. Δεν απαιτείται ιδιαίτερη φροντίδα. Η ανθεκτικότητα, η σταθερότητα του σχήματος και η λεία επιφάνεια φροντίζουν ώστε να χαίρεστε τα συνθετικά σας κουφώματα για πολύ καιρό.

Ρολά pvc ηλεκτρικά και χειροκίνητα

Κουφώματα PVC ή Αλουμινίου;

Η στιγμή που πρέπει να επιλέξουμε κουφώματα για το σπίτι μας μπορεί να αποδειχθεί μία αρκετά κρίσιμη αγοραστική απόφαση.

Αυτό συμβαίνει διότι ουσιαστικά τα κουφώματα αποτελούν το μέσο προστασίας του εσωτερικού χώρου του σπιτιού μας από τους εξωτερικούς παράγοντες, όπως η εναλλαγή των καιρικών συνθηκών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Πολλοί από εμάς αμφιταλαντεύονται κυρίως ανάμεσα σε δύο τύπους κουφωμάτων, στα κουφώματα pvc και αλουμινίου, ενώ λιγότεροι είναι εκείνοι που έχουν και μια τρίτη εναλλακτική κατα νου εκείνη των ξύλινων κουφωμάτων.

Ο λόγος που οι περισσότεροι σχεδόν αμέσως απορρίπτουν την τρίτη επιλογή είναι επειδή κυρίως αναζητούν το τρίπτυχο ποιοτικό- οικονομικό- διαχρονικό όταν πρόκειται για τον χώρο που θα περνούν τις πιο προσωπικές και ξέγνοιαστες στιγμές... το σπίτι τους.

Τείνουμε να συμφωνούμε με τους καταναλωτές μας και σας αναλύουμε το γιατί.

Γιατί να επιλέξω κουφώματα PVC;

Τύποι κουφωμάτων αλουμινίου: • Ανοιγόμενα / Ανακλινόμενα Τα ανοιγόμενα κουφώματα υπάρχουν σε πολλούς τύπους και σχέδια στα οποία μπορεί να προστεθεί τζάμι, σήτα, παντζούρι ή ρολό στην έξω πλευρά εφόσον το επιθυμείτε. Τα ίδια προσφέρουν καλή μόνωση και μεγάλη ασφάλεια. Τα ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου αποτελούν την πιο συχνή επιλογή των καταναλωτών σήμερα αναφορικά με τα κουφώματα αλουμινίου. Τοποθετούνται κατά κύριο λόγο σε μονοκατοικίες, κτίρια και εξοχικές κατοικίες. Μπορούν να αντικαταστήσουν εξαιρετικά παλιές και ξύλινες κατασκευές. Ακόμη, μπορούν να έχουν την επιλογή της ανάκλισης εφόσον το επιθυμείτε. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε θερμοδιακοπτόμενα ή μη. Σχετικά με τον οικονομικό παράγοντα, είναι μερικώς πιο ακριβά από τα συρόμενα κουφώματα. Παρόλα αυτά όμως προσφέρουν πολλές λύσεις και εφαρμογές που μπορούν να καλύψουν την πλειονότητα των απαιτήσεων. • Συρόμενα Τα συρόμενα κουφώματα ήταν τα πρώτα που κατασκευάστηκαν και κατείχαν το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς κατά τις δεκαετίες ’70 & ’80. Οι σημερινές σειρές των συρόμενων κουφωμάτων ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς και των περισσότερων καταναλωτών. Προσφέρουν όσο το δυνατόν καλύτερη μόνωση ενώ κυκλοφορούν και θερμομονωτικές λύσεις. Χρειάζονται λιγότερο χώρο από τα ανοιγόμενα κουφώματα για να τοποθετηθούν και μπορούν να πάρουν σήτα, τζάμι, πατζούρι ή ρολό εξωτερικά.

Τα πλεονεκτήματα των κουφωμάτων PVC

Προσφέρουμε PVC Κουφώματα σε μεγάλη ποικιλία. Έχουμε παντός τύπου κουφώματα pvc. Στην PVCOUTLET® θα βρείτε για το σαλόνι, τα υπνοδωμάτια, το μπάνιο και την κουζίνα.

Τα κουφώματα pvc της PVCOUTLET® συνδιάζουν κορυφαία αισθητική με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Όλα τα pvc παράθυρα έχουν διπλά ενεργειακά τζάμια 24χλ. 4 εποχών, ακουστικά χερούλια και αντιδιαρρηκτική προστασία.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Ηχομόνωση έως 70%
 • Θερμομόνωση έως
 • Εξοικονόμιση ενέργειας
 • Εξοικονόμιση χρημάτων
 • Υψηλή αξία ποιότητας τιμής
 • Ανθεκτικότητα στο χρόνο
 • Αντοχή στις καιρικές συνθήκες
 • Ευκολία στη συντήριση
 • Ποιότητα που δεν κιτρινίζει από τον ήλιο
 • 10 χρόνια εγγύηση
 • Κρύσταλλα τεσσάρων εποχών
 • Ακουστικά χερούλια
 • Μοντέρνα στυλ
 • Αντιδιαρρικτική προστασία
 • Πύροι ασφαλείας

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Χρήστος Χόνδρος ★★★★★

Αποφάσισα να ανακαινίσω το πατρικό μου και όπως όλοι έψαξα για προσφορές σε κουφώματα αλουμινίου. Κατά την έρευνα σκέφτηκα να δω και για PVC και για καλή μου τύχη βρήκα την ΤΕΧΝΟΠΑΝ. Μετά από μια επίσκεψη στο χώρο τους στην Πειραιώς, αποφάσισα να προχωρήσω σε παραγγελία, γιατί η εφαρμογή τους και οι μηχανισμοί μου φάνηκαν πιο σταθεροί από τα κουφώματα αλουμινίου που είχα δει μέχρι τότε. ΕΥΤΥΧΩΣ που έκανα αυτή την επιλογή. 1ον έχουν απίστευτα καλή εφαρμογή 2ον οι μηχανισμοί ανάκλισης λειτουργούν μια χαρά, σε αντίθεση με τα αλουμινίου που υπάρχουν στο σπίτι των γονιών μου, αλλά και άλλα που έχω δει 3ον Πάρα πολύ καλή θερμομόνωση και ηχομόνωση! 4ον το συνεργείο που έκανε την τοποθέτηση έκανε μια χαρά δουλειά, σε αντίθεση με τα αλουμινίου που προανέφερα στα οποία συμπληρώνουμε ακόμα σιλικόνες να κλείσουμε τα κενά στις κάσες..... και 5ον τέλεια επικοινωνία και συνεννόηση και άμεση εξυπηρέτηση. Όσον αφορά τις τιμές, είναι το απόλυτο value for money. Πραγματικά, η ανακαίνιση άξιζε μόνο και μόνο για αυτά τα κουφώματα. Όποτε χρειαστεί θα συνεργαστούμε ξανά!

Μαρία Γαρδέλη ★★★★★

Η παραγγελία έγινε σε παράθυρα PVC. Παρεδωθει στην συγκεκριμένη ημερομηνία....όλα άψογα. Τέλεια εφαρμογή.. ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία σας... Σ το μέλλον για τα καινούρια δωμάτια σας ετοιμάζουμε καινούργια παραγγελία... ευχαριστώ πολύ. Petra Mykonos.

Θρασύβουλος Θομαρίδης ★★★★★

Πολύ σωστοί επαγγελματίες. Μας τοποθέτησαν κουφώματα PVC. Τέλεια εφαρμογή λογικότατες τιμές και άριστα υλικα. Τέλεια εξυπηρέτηση σε όλα χρόνο παράδοσης και τοποθέτησης.5αστερια και είναι λίγα.

Χρυσούλα Μ. ★★★★★

Εξαιρετικοί επαγγελματίες και πάνω από όλα με σεβασμό στις προσωπικές ανάγκες του πελάτη. Μας εξυπηρέτησαν σε κάποιο σημαντικό θέμα σαν να ήταν δικοί μας άνθρωποι και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα! Εμπιστοι και αξιόλογοι.

Φανή Κόκκορη ★★★★★

Εξαιρετικές τιμές, φιλική εξυπηρέτηση, διαρκής τεχνική υποστήριξη. Τεσσερα χρόνια μετά την τοποθέτηση των κουφωμάτων χρειάστηκα επισκευή της σιτάς και ανταποκρίθηκαν άμεσα. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Snapium Photography Agency ★★★★★

Εξαιρετικής ποιότητας κουφωμάτα pvc. Αλλάξαμε παράθυρα και μπαλκονόπορτες στο ανακαινισμένο μας studio και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ηχομόνοση. Καλής ποιότητας σίτες και ρολά που εύκολα τα κάναμε αυτοματισμό για κεντρική διαχείριση μέσα από το κινητό!

Κώστας Κ. ★★★★★

Εταιρεία με συνέπεια ακρίβεια και επαγγελματισμό. Η εντύπωση μου ήταν εξαιρετική από την συνεργασία και την εφαρμογή των κουφωμάτων. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!